top of page

90 Day Challenge!

Kickstart din treningsreise med garantert effektive resultater!

 

Hva er 90 Day Challenge?

InnerLimit CrossFit er begeistret for å tilby vår 90 Day Challenge – et unikt initiativ for å hjelpe nybegynnere i gang med trening. Dette er ikke bare et treningsprogram, men en helhetlig tilnærming til trening, hvor vi garanterer fantastiske resultater gjennom våre velprøvde og effektive CrossFit-økter.

Hvordan Fungerer Det?

  • Samarbeid og Motivasjon: Bli en del av en gruppe med nybegynnere, hvor dere sammen motiverer hverandre og pusher grensene. Fellesskapet i gruppen vil være en drivkraft i din treningsreise.

  • Personlig Veiledning: Få personlig oppfølging fra en dedikert trener som vil være tilgjengelig for alle dine spørsmål, og som gir deg tips og veiledning gjennom hele utfordringen.

  • Skreddersydd og Effektiv Trening: Våre erfarne instruktører tilpasser hver økt til den enkelte deltaker. Uansett ditt nåværende nivå, vil treningen være målrettet og effektiv for å sikre din fremgang.

row hopp.jpg
open 2020 brita.jpg

Hvorfor Velge 90 Day Challenge?

  • Effektivitet og Resultater: Vår treningsmetode er ikke bare engasjerende, men også ekstremt effektiv. Vi garanterer at du vil se merkbare resultater.

  • Utbygging av Selvtillit og Ferdigheter: Vår utfordring fokuserer ikke bare på fysisk trening, men også på å bygge selvtillit og livslange treningsferdigheter.

  • Et Støttende Fellesskap: Som del av InnerLimit CrossFit-familien, vil du ha et støttende og inspirerende fellesskap som heier på deg hele veien.

Er du klar for en Transformasjon?

Meld deg på 90 Day Challenge hos InnerLimit CrossFit nå! Ta det første skrittet mot en sterkere, sunnere og mer energisk versjon av deg selv. 

Legg igjen din kontaktinformasjon. Så sender vi deg en helt uforpliktende tekstmelding med mer informasjon i løpet av et par dager. 

Vi tar kontakt!

bottom of page