top of page

Seniortrening
For deg over 60år

Velkommen til en ny mulighet for deg som er over 60 år! Hos InnerLimit CrossFit lanserer vi med glede vår nye seniorgruppe, spesialtilpasset for å møte de unike behovene til eldre voksne. Bli med oss hver tirsdag og torsdag fra kl. 11:30 til 12:30 for treningsøkter som virkelig gjør en forskjell.

Hva kan du forvente?

  • Under ledelse av vår erfarne trener, Lasse, vil du oppleve en treningsøkt som ikke bare fokuserer på styrke og utholdenhet, men også legger stor vekt på balanse, bevegelighet og koordinasjon. Disse elementene er essensielle for å bygge en kropp som fungerer optimalt i hverdagen, spesielt ettersom vi blir eldre. Lasse er ekspert på å tilrettelegge og tilpasse øvelser for hver enkelt deltaker, så eventuelle utfordringer som vondt kne eller skulder blir håndtert med omsorg, og du vil få tilpassede alternativer som passer for nettopp deg.

  • Våre treningsøkter varer i 60 minutter og består av enkle, funksjonelle øvelser designet for å styrke kroppen din, øke din daglige funksjon og hjelpe deg med å håndtere hverdagens utfordringer. Vi tror på viktigheten av en kropp som ikke bare ser bra ut, men som også fungerer bra, spesielt i livets senere stadier.

Senior.png
Senior 2.heic
Senior 2.heic

Praktisk informasjon:

  • Oppstartsdato: Uke 14, tirsdag 2. april.

  • Sted: InnerLimit CrossFit, Storbotn 108.

  • Pris etter prøveperiode : 500kr i måneden

Nå tilbyr vi deg en unik mulighet til å prøve vårt nye tilbud helt gratis i to uker, uten noen forpliktelser. Dette er din sjanse til å oppleve hvordan våre treningsøkter kan berike ditt daglige liv og se om dette er noe du ønsker å fortsette med.

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til vår seniorgruppe, hvor fokus ligger på å bygge en sterk, funksjonell og smidig kropp som tjener deg i hverdagen. Ønsker du å bli med oss og oppdage styrken i alderen? Fyll ut skjemaet under, så tar vi kontakt med deg!

Vi tar kontakt!

bottom of page