top of page

CrossFit Junior og Teens

Bygg fundamentet for en sterk og sunn fremtid!

CrossFit Junior

Vi starter opp med nytt kurs i januar.

 

Treningen følger skoleruten, og vil gå fra uke 2 -25 (oppstart onsdag 11.januar). 
CrossFit Junior er et tilbud for aldersgruppen 10-13 år.

Det er totalt 12 plasser i gruppen. Det må være minimum 8 påmeldte før oppstart. 

Treningstid: Onsdager kl 17-18 

 

Hva går treningen ut på?
Timene bygges opp med varierte og funksjonelle øvelser, og gir en grunnleggende innføring i teknikktrening for en rekke styrke- og kroppsvektøvelser. Treningsformen utfordrer og utvikler elementer som mobilitet, styrke, balanse, utholdenhet og koordinasjon. Barna vil variere mellom å jobbe individuelt og å samarbeide i team. Instruktør vil jobbe for å skape et inkluderende treningsmiljø for barna med fokus på at trening skal være gøy og motiverende. 

 Det vektlegges fokus på trygg og hensiktsmessig bevegelse som er overførbart til dagliglivet eller andre aktiviteter. Med denne varierte og allsidige treningsformen vil alle barna finne noe de liker, og opplever mestring i. 

 

Hvorfor velge CrossFit junior?
Målet er at CrossFit junior skal bidra til å bygge et grunnlag for en sunn livsstil og god helse. Ved å oppleve mestringsfølelse av å få til nye ting kan det gi økt selvtillit. Da treningen er variert og allsidig bidrar det både til å unngå ensidig belastning, samt at barna kan få økt motivasjon til fysisk aktivitet og ikke går lei. Treningsformen er fin alene, eller som et supplement til andre idretter. 

 

Spørsmål kan henvendes til post@innerlimit.no.

Gleder oss til oppstart i januar! 

CrossFit Teens

Vi starter opp med nytt kurs i januar.

 

Treningen følger skoleruten, og vil gå fra uke 2 -25 (oppstart onsdag 11.januar). 
CrossFit Junior er et tilbud for aldersgruppen 14-17 år.

Det er totalt 12 plasser i gruppen. Det må være minimum 8 påmeldte før oppstart. 

Treningstid: Onsdager kl 18-19 

 

Hva går treningen ut på?
Timene bygges opp med varierte og funksjonelle øvelser, og gir en grunnleggende innføring i teknikktrening for en rekke styrke- og kroppsvektøvelser. Treningsformen utfordrer og utvikler elementer som mobilitet, styrke, balanse, utholdenhet og koordinasjon. Ungdommene vil variere mellom å jobbe individuelt og å samarbeide i team.  Instruktør vil jobbe for å skape et inkluderende treningsmiljø for ungdommene, med fokus på at trening skal være gøy og motiverende.  

Det vektlegges fokus på trygg og hensiktsmessig bevegelse som er overførbart til dagliglivet eller andre aktiviteter. Med denne varierte og allsidige treningsformen vil alle ungdommene finne noe de liker, og opplever mestring i. 

 

Hvorfor velge CrossFit Teens?
Målet er at CrossFit Teens skal bidra til å bygge et grunnlag for en sunn livsstil, gi mestringsopplevelser og motivasjon til å etablere gode vaner med trening. Teens gruppen skiller seg fra den yngre gruppen, CrossFit Junior, ved at det introduseres mer teknisk avanserte øvelser tilpasset aldersgruppens nivå. Det vektlegges i hovedsak fokus på å innarbeide hensiktsmessige teknikker som, samtidig en gradvis tilnærming til bruk av vekter, under nøye tilsyn av instruktør. I denne aldersgruppen er det gjerne flere som allerede, eller etter hvert ønsker å oppsøke treningssentre og drive egentrening. Ved deltakelse på CrossFit Teens vil man få verdifull erfaring rundt hensiktsmessig teknikk og belastning som man kan ta med seg videre. Det ansees også som en viktig motivasjonsfaktor å delta i en gruppe. Treningsformen er fin alene, eller som et supplement til andre idretter. 

 

Spørsmål kan henvendes til post@innerlimit.no.

Gleder oss til oppstart i januar! 

bottom of page