top of page

Velkommen til InnerLimit CrossFit: Introkurs

Bli med på en reise der du utfordrer dine grenser, oppdager ny styrke og forvandler din fysiske helse på måter du aldri trodde var mulig! InnerLimit CrossFit Introkurs er den perfekte innføringen til CrossFit for nye medlemmer, og vi er glade for å kunne tilby dette som en del av ditt nye medlemskap.

Når og hvor?

Vårt Introkurs arrangeres på oppsatte datoer fra kl. 10:00 til 14:30. Sjekk vårt booking system for de neste tilgjengelige datoene.

Hva lærer du på Introkurset?

Gjennom kurset vil du få en solid innføring i en rekke kroppsvektøvelser, samt frivektstrening med stang, kettlebells, og manualer. Disse øvelsene og teknikkene vil styrke kroppen din, forbedre balansen og bidra til å bygge en solid base for din videre CrossFit-reise.

Kostnader

Det beste av alt? Vårt Introkurs er gratis for alle som melder seg inn med et 12- eller 6-måneders medlemskap! Det er også inkludert i utvalgte kampanjer, så hold et øye med våre tilbud.

Hvem passer dette kurset for?

Vårt Introkurs er perfekt for alle som ønsker å starte sin CrossFit-reise. Enten du er helt ny til CrossFit, kommer fra en annen type trening, eller har tatt en pause og ønsker å gjenoppfriske kunnskapen, vil dette kurset gi deg det du trenger for å ta dine første steg med selvsikkerhet.

Meld deg på InnerLimit CrossFit i dag, og begynn å utforske dine grenser, støtte andre i fellesskapet, og ha det gøy mens du blir i bedre form!

Vi gleder oss til å se deg på vårt neste Introkurs!

bottom of page